ALP1 – Assignment 3 – Architecture – Interior – Composite

NadiaFlorenceFournier_1

I used the reading room of the Westmount Library as the subject. It was built in 1898-1899 to commemorate Queen Victoria’s Diamond Jubilee, for $16.375. I did not really try to incorporate that fact in my picture, instead I focused on the beauty of the windows and the view of the greenhouse outside. I wanted it to be as obvious as possible in the image, so I used 3 pictures with more than 1 stop in between to get more contrast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s